Böcker

 ANDREAS EK

BÖCKER

Kriminalinspektör Niklas Fridh vid Stockholm Syds enhet för grova brott förväntar sig en lugn återgång till arbetet, efter några månaders sjukskrivning. Men när en ung kvinna hittas brutalt mördad i ett friluftsområde, blir jakten på en kallblodig gärningsman högst personlig.


Tillsammans med sin ambitiösa kollega Jannica Brandt tar Niklas helt nya vägar för att hitta fram till sanningen. När det visar sig att mördaren har fler liv på sitt samvete, avslöjas kopplingar till ett av Niklas tidigare fall – ett ärende som han aldrig kunnat glömma …


Mörkret inom honom är första delen i serien om Jannica Brandt och hennes kollegor vid polisen i södra Stockholm.Utgiven 2019-10-31.


Finns att köpa på Akademibokhandeln, Bokus och Adlibris, samt utvalda butiker genom Pocketgrossisten.

 


Kampen för överlevnad sätts på sin spets i efterdyningarna av virusets framfart när ett nytt hot gör sig gällande. De som inte har smittats förstår snabbt att om de ska överleva måste de hålla sig undan när solen går ned.


Det är när mörkret faller som de kommer fram. De förändrade.


Törst är den andra och avslutande delen i serien om polisen Erik Anderson och tar vid där Raseri slutade, där ett virus spred sig som en löpeld genom Stockholm och lämnade inget annat än förödelse efter sig.Utgiven 2018-05-21.


Finns att köpa på SF-bokhandeln, Akademibokhandeln, Bokus och Adlibris.


Finns som ljudbok på Storytel, Nextory och Bookbeat.


www.raseri.se

Ett livsfarligt virus sprider sig som en löpeld genom Stockholm och lämnar inget annat än förödelse efter sig. Telefonlinjerna är överbelastade och polisen Erik får inte tag i sin fru som befinner sig på annan ort med deras dotter. Han måste se till att de hamnar i säkerhet. Att de klarar sig från den ondska som viruset bär med sig.


Den framgångsrika MMA-fightern Pontus räds inte några kamper. Runt hörnet väntar en ljus framtid men när Stockholm drunknar i kaos, tar livet en helt ny vändning.


Finns det några vinnare i raseriets spår?Utgiven 2016-11-21.


Finns att köpa på Akademibokhandeln, Bokus och Adlibris.


Finns som ljudbok på Storytel, Nextory och Bookbeat.


www.raseri.se